Waterschadeherstel

 

Onderhandelen in het belang van de consument.

Klant:
Waterschadeherstel b.v.
Diensten:
Huisstijl, Website design, Content & Productie, Digital, Graphic Design
Klant:
Waterschadeherstel b.v.
Diensten:
Huisstijl, Website design, Content & Productie, Digital, Graphic Design

Uitdaging

Als je als stucadoorsbedrijf steeds vaker mensen spreekt die niet helemaal tevreden zijn over hoe de verzekering waterschades beoordeelt en vergoedt, dan gaat er op een gegeven moment een lampje branden. Er is behoefte aan ondersteuning door vakmensen en experts in de onderhandeling met de verzekeraar.

 

Aanpak

Voor Waterschadeherstel B.V. zijn we begonnen met het opstellen van de doelen en doelgroepen. In combinatie met de inhoudelijke kant van het nieuwe bedrijf ontwikkelde we een huisstijl die aansluit bij de beoogde doelgroep. We ontwikkelden ook 3 ontwerprichtingen waaruit we 1 definitieve kozen. Deze richting is de meetlat waartegen we alle uitingen leggen.

3 emoties. 1 winnaar

Tijdens de ontwikkeling van de ontwerprichtingen zijn we uitgegaan van een aantal reacties die de doelgroep zou kunnen hebben op de gebeurtenissen. 1 waarbij het onderwerp boos is op de verzekering. 1 waarbij de klanten blij zijn met de hulp van Waterschadeherstel en tevreden over de afloop en afhandeling van hun waterschade. En een derde waar afschuw en angst centraal stonden vanwege de lekkage. We zijn uiteindelijk voor een positieve benadering gegaan en gekozen voor de positieve afloop en de tevreden klanten.

Website toelichting

Wanneer je waterschade hebt en je moet met je verzekeraar tot een oplossing komen, dan heb je duidelijkheid nodig. Door meteen de juiste vraag te stellen in de hero sectie van de website stippen we meteen het probleem aan waarmee we kunnen helpen. De contactmogelijkheden springen er met de rood-magenta kleur meteen goed uit. De review cijfers geven de klant een inzicht in het vertrouwen van eerdere klanten en helpen zo bij aan het verlagen van de drempel om contact op te nemen met Waterschadeherstel.

 

Tijd voor een goed gesprek?

Wij vertellen je graag in duidelijke taal hoe online marketing ook voor jouw bedrijf effectief kan zijn

Hi, wij helpen je graag op het gebied van online marketing. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Ik wil graag meer weten. Bel me: