Elevate your brand,
Elevate your business

“Your brand isn’t
what you say it is,
It’s what they say it is.”

MARTY NEUMEIER

Branding en Marketing voor bedrijven die willen groeien

Scroll naar beneden

Elevate your brand,
Elevate your business

Branding en Marketing voor bedrijven die willen groeien

Wanneer het tijd is voor vernieuwing van de uitstraling van een bedrijf of instelling, dan wordt vaak gekeken naar een nieuw of geüpdatet logo. Wellicht dat de website een make-over krijgt en dat is het dan. Wij gaan echter verder. Samen kijken we met u wat uw merk betekent voor u en uw klanten. Door een uitgebreide discovery sessie krijgen we inzicht in hoe we van uw bedrijf een merk kunnen maken. En dit is niet slechts een nieuw logo, maar vooral beleving.

Is het tijd voor
de volgende stap
in de groei van uw bedrijf?

Create n’ communicate
helpt bedrijven
de massa ontstijgen.

Sterke merken weten hun klanten te binden door een gevoel op te roepen. Zo ontstaat er een community met klanten die terugkomen. Of dit nu voor B2C of B2B is, een vorm van het opbouwen van een groep is altijd effectief. Dit kan in allerlei vormen natuurlijk. Of dit nu gaat om de nieuwsbrief waar uw klanten letterlijk op zitten te wachten of consumer-events waar uw klanten bij willen zijn (product launches, netwerk-events, etc). Met een sterk merk staat u al met 1-0 voor op uw concurrentie.

Goede branding zet de toon voor het verwachte resultaat.
als je iets koopt van een premium merk,
verwacht je een premium service of ervaring.

Elk bedrijf en elke organisatie is een merk op zich. Dit merk wordt echter zelden goed bepaald en toegepast. We zoeken samen naar de kern van dat merk en helpen je om de essentie van je merk te versterken en te communiceren. Hoe doen we dat? We beginnen met de basis. Door de juiste vragen te stellen bepalen we de kernwaarden van je merk en brengen we structuur aan in hoe je dit in je communicatie kunt verwerken. We helpen je om keuzes te maken en vorm te geven aan jouw merk.

Het proces dat resultaat oplevert

Merkontwikkeling
Een sterk merk ontstaan niet uit het niets. Met een duidelijke aanpak en een goede basis achter je merk bereik je meer en blijft je boodschap hangen in de gedachten van je klanten. In 1 sessie ontdekken we de kernwaarden van je bedrijf en kijken we waar je klanten zijn en hoe je ze het best kunt bereiken.

Brand Discovery sessie
Binnen een Brand Discovery sessie van ± 2,5 uur bepalen we samen de kernwaarden van je bedrijf. Dit is de basis van jouw merk. Niet alleen je logo en website bepalen hoe je bedrijf wordt ervaren door je klanten, maar zeker ook hoe je handelt als bedrijf. Alles bij elkaar zijn de bouwblokken van een sterk merk.

X-factor
Vanuit de Brand Discovery sessie ontwikkelen we een look-and-feel die past bij de waarden die je als bedrijf wil zijn (en bent!). Eén van de belangrijkste punten waar je het verschil kunt maken met je concurrentie is je X-factor. Wat is de onderscheidende factor die je merk (bedrijf) heeft ten opzichte van de concurrenten in de markt?

Merkidentiteit & positionering
Hoe ziet je merk er uit in kleur en beeld? Na de Brand Discovery sessie en het bepalen van de
X-factor ontwikkelen we 3 richtingen die voldoen aan de waarden die we in de sessie hebben bepaald. In 3 verschillende Stylescapes (uitgebreide moodboards) verkennen we 3 richtingen. Op basis hiervan bepalen we samen de uiteindelijke look-and-feel van je merk. Van hieruit worden alle uitingen verder ontwikkeld.

3 verschillende stylescapes om te bepalen welke richting we uit gaan m.b.t. de look-and-feel van een merkidentiteit.

Create n’ communicate is
een kleine studio vol grote ideeën

Brand Strategy & Marketing

Branding is de kern van alles wat we doen. Elk ontwerp, elk detail, elke beslissing - Allemaal doelbewust ontworpen om de merken van onze klanten te versterken.

Websites & Interactive Design

Een website is vaak het eerste en meest betekenisvolle kennismaking van een merk met zijn publiek. We maken websites en ecommerce-oplossingen die een krachtige eerste indruk geven.

Graphic Design & Social Media

Met een degelijke strategie, gedurfd denken en creativiteit leveren we digitale / marketingcampagnes die het maaiveld overstijgen en zorgen voor een klik met uw klanten.

“We hebben nu meer dan alleen een logo, we hebben een fenomenaal nieuw merk en een volledige merk identiteit die kan concurreren op de nationale transportmarkt”

Gijs de Bot - Directeur Transportmakelaar

“Door de procesmatige aanpak wisten we het hele project – ook intern – snel en efficient uit te voeren We hebben nu een website met een uitstraling en communicatie die écht bij St. Elisabeth past

Marieke Bouwman - Directrice St. Elisabeth Roosendaalz

Elevated brands - Case studies

 

Elevated brands 
Case studies

 

Is uw project de volgende
elevated brand case study?

Huisstijl, ontwerp en productie website:
Schade Experts

Loendersloot Global Logistics

Ontwerp en productie website:
Loendersloot Global Logistics

De Rooy Makelaardij Roosendaal

Ontwerp en productie website:
De Rooy Makelaardij

Huisstijl, ontwerp en productie website:
DF Therapie

Ontwerp en productie website:
Meesters in Financiële Planning

Huisstijl, ontwerp en productie website:
Carmen Hack

Ontwerp en productie website:
Timmers Medicare

Ontwerp en productie website:
Taxi Danny Arnhem

Ontwerp en productie website:
Glasvezel Steenbergen

Ontwerp en productie website:
Step by Step Coach

Huisstijl, ontwerp en productie website:
Vriens Bouwcalculatie

Ontwerp en productie website:
Medic Hair

Het is tijd voor
de volgende stap
in de groei van uw bedrijf!