Auditieboek

 

Het ontbrekende boek voor muzikanten die auditie gaan doen 

Klant:
Sanne Verbogt
Diensten:
Website Design, Productie, Digital, Graphic Design
Klant:
Sanne Verbogt
Diensten:
Website Design, Productie, Digital, Graphic Design

Uitdaging

Sanne heeft een boek geschreven voor iedereen die auditie wil doen bij het consveratorium. Ze wilde graag een website met een shopfunctie. 

 

Aanpak

De eerste insteek was om een simpele pagina te maken met een bestelformulier. Na wat inventariseren kwamen we er al snel achter dat er toch nog wel wat varianten mogelijk waren bij het bestellen. Hierdoor hebben we gekozen om een volledige shopfunctie in te bouwen. Later volgen nog online workshops. Deze kunnen nu eenvoudig worden toegevoegd aan de shop.

Opbouw sales

Omdat we beginnen met een onbekend product van een relatief onbekende auteur* hebben we gekozen voor een opbouw in de website om de bezoeker te informeren alvorens de échte call to actions te plaatsen. Dus het waarom en wat kan ik verwachten staan hoog op de pagina. Ook besteden we aandacht aan wie is Sanne.

*Sanne speelt in diverse bands en schrijft eigen muziek. Daarnaast is ze docent en coördinator op Codarts, Hogeschool voor de Kunsten, waar ze ook muziektheoretische en praktische toelatingsexamen afneemt. Ook geeft ze les in haar eigen praktijk, waar ze ambitieuze muzikanten opleidt voor de audities.

Website toelichting

Het ontwerp van de website is gebasseerd op de vormgeving die Sanne zelf al aan het boek had meegegven. Duidelijk en hard contrast tussen geel en zwart. Door het boek met een schaduw ton-sur-ton op geel te plaatsen ontstaat er een moderne uitstraling. Vanwege het beperkt aantal producten in de shop, hadden we de mogelijkheid om alles op 1 pagina te houden.

 

Tijd voor een goed gesprek?

Wij vertellen je graag in duidelijke taal hoe online marketing ook voor jouw bedrijf effectief kan zijn

Hi, wij helpen je graag op het gebied van online marketing. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan snel contact op!

Ik wil graag meer weten. Bel me: